Ferry

Ferry Houterman: bedrijfscommissaris en maatschappelijk bestuurder

Quote:
Aan het comité van aanbeveling van Amsterdam Verbindt ben ik met hart en ziel verbonden deze organisatie biedt onze hoofdstad bindkracht en daadkracht, beide zaken zijn voor het welzijn en de welvaart van levensbelang.AmsterdamVerbindt is de overbrugging tussen jong en oud, arm en rijk. Op deze manier houden we in Amsterdam de boel bij elkaar en krijgen wij veel voor elkaar.

 

Tweede Kamer voorzitter Gerdi Verbeet voor kaart.

Gerdi Verbeet: Amsterdammer en Oud-voorzitter van de Tweede Kamer.

Quote:
Een goede, sterke samenleving maak je met elkaar. Daarom steun ik van harte het initiatief "Amsterdam Verbindt". Het lijken simpele dingen, maar uiteindelijk vormen al die verbindingen het weefsel van de Stad."

 

Mei-Li-Vos

 

 


Mei-Li Vos, Tweede Kamer lid

Quote:
Het leuke aan Amsterdam Verbindt is dat de projecten echt bruggen slaan, dat vind ik natuurlijk erg leuk nu het regeerakkoord die titel heeft. De projecten slaan heel praktisch en ook eenvoudig de brug tussen rijk en arm, mensen die alle kansen kregen en mensen die er minder kregen.

Foto Chris Heutink

 

 

Chris Heutink, Algemeen directeur Randstad Nederland

Quote:
Amsterdam Verbindt sluit volledig aan bij wat ik belangrijk vind: het verbinden van mensen zodat iedereen zich verder kan ontwikkelen, ongeacht achtergrond, afkomst of leeftijd. Ook Randstad zorgt voor verbinding door mensen en werk samen te brengen. Met de vrijwilligers kunnen we samen in zinvolle projecten hét verschil maken voor Amsterdamse basisschoolleerlingen.

 

Foto Pim Evers

Pim Evers, Amsterdammer met passie voor de stad, innovatie en ondernemen

Quote: 
In een stad als Amsterdam is het makkelijk 'anoniem opgaan in de massa’, waardoor minder zichtbaar is wat er op persoonlijk vlak speelt. AmsterdamVerbindt richt zich juist op die mensen die aandacht verdienen.