Op 30 april maakt de Amsterdamse horeca met meer dan 10.000 stukken carrot cake het personeel blij in de ziekenhuizen van: het OLVG Oost, OLVG West,  BovenIJ ziekenhuis, Reade revalidatie, Franciscus gasthuis & Vlietland, Spaarne Gasthuis, GGD personeel test- en prikstraat RAI.

Amsterdamse horeca laat ondanks Corona zien dat zij met velen bijdragen: Hutten catering, Hotel Casa, Restaurant Kanteen25, Hotelschool The Hague, Marriott Hotel, INK Hotel, Soho House, Crowne Plaza, RAI Amsterdam, Tolhuistuin, ROC Amsterdam HoH, Hubertus Berkhoff, Blue Amsterdam, Hotel Park Centraal, Restaurant LAB-44, Blue Amsterdam, Swissotel, Horeca Vakcollege, Meinders catering, Radisson Blu Amsterdam Airport hotel, WestCord Fashion Hotel Amsterdam, Marleenkookt.nl, Hotel Jakarta, Restaurant Elkaar.

De teller staat op 10.000 stuks worteltaart.

"van boer naar de keuken, van de liefdevolle handen van een chef naar de handen van de zorg. Eten is wat ons blij maakt en ons samenbrengt, delen is wat ons uniek maakt, laten we meer delen"  Ozgur Eylen – Restaurant Kanteen25

Veel dank aan onze hoofdsponsor die een gigiantische berg regenboogpeen ter beschikking stelt – BIO ROMEO uit Flevoland. Zij telen met liefde en zij delen met liefde.

Voor informatie, neem dan contact op!
info@amsterdamverbindt.nl

Initiatiefnemers: Rene Bekker – Hotel Casa, David Thomason – Hutten Catering – Ozgur Eylen – Restaurant Kanteen25, Imen Kadry – student Hotelschool The Hague, Henny Heijmans – founder AmsterdamVerbindt. 

Nieuws Cakes for Care